מצרכים:
1 קופסת קוטג’ 5%, פחות כף אחת
2 ביצים
2 בצלים בינוניים פרוס דק
3/4 אריזת תרד קפוא (אריזה של 800 גרם)
3 תפוח אדמה מקולפים ופרוסים לפרוסות דקות
מלח, פלפל , אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם ספריי שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה,
מוסיפים את עלי התרד ומאדים לריכוך מעט- כ 5 דקות
מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה לצינון
מוסיפים את הקוטג’, הביצים והתבלינים ומערבבים היטב
מרססים תבנית בספריי שמן, מסדרים בתחתית את פרוסות תפוחי האדמה ועליהם שופכים את הבלילה, אופים ב 180 מעלות כ 35 דקות
3 מנות, מנה = פחמימה +1.5 חלבון גבינה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון