5 מנות, מנה = 1.5 חלבון גבינה
מרכיבים:
2 ביצים
קופסת קוטג’ 5%
10 כפות פתיתי עמק 9% ( 130 גרם) או 5 כפות פתיתי עמק 22% (65 גרם)
2 שקיות ברוקולי מופשר ( 800 גרם כל שקית)
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן הכנה:
מסננים היטב את הברוקולי מהנוזלים ומעבירים למחבת, מאדים על אש בינונית כעשר דקות עד שהברוקולי מתרכך. חותכים את הפרחים הגדולים.
מעבירים את הברוקולי לקערה ונותנים לו להתקרר מעט.
מוסיפים את הקוטג’, את הביצים ואת הגבינה המגורדת, מתבלים ומערבבים היטב.
מרססים תבנית בתרסיס שמן ומעבירים לתוכה את התערובת.
אופים על 180 בחום בינוני כ 45 דקות