חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קרפצ’ו גזר וסלק אדום

 

מנה אחת = מנת חלבון גבינה + מנת שומן

 

מצרכים:

סלק בינוני (אפשרי סלק בואקום)

גזר קטן

60 גרם פטה כבשים 5%

1-2 כפות חומץ בלסמי

חופן עלי בייבי/ תרד/רוקט

6 חצאי אגוזי מלך(ניתן לקלות אותם)

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הסלק והגזר למחצה.
  2. מקלפים ופורסים במנדולינה/בסכין.
  3. מסדרים בצלחת.
  4. מניחים מעל חופן עלי בייבי, מעל גבינה בולגרית, אגוזי מלך, זולפים חומץ בלסמי.

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות