חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

קציצות עוף, כרישה וצנוברים

 

3 מנות, מנה = חלבון בשר + מנת שומן

 

600 גרם חזה עוף טחון

2 כרישות קטנות או אחת גדולה שטופות היטב

3 כפות צנוברים

חצי כוס כוסברה קצוצה

מלח, פלפל שחור

 

הכנה:

מורידים את החלק הירוק של הכרישה וקוצצים דק את החלק הלבן, מוסיפים לקערה עם חזה העוף הטחון. מוסיפים את הכוסברה והצנוברים ומתבלים

יוצרים 12 קציצות וצולים על פלאנצה חמה מרוססת בספריי שמן.

לגרסה טבעונית/צמחונית – את החזה עוף טחון ניתן להחליף בכוס קמח חומוס (150 גרם). יש לערבב את הקמח עם מים כדי לקבל מרקם בצקי- להתחיל עם 3/4 כוס מים ולהוסיף בהדרגה עוד לפי הצורך.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות