חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת לקט ירקות עשירה בסידן

 

5 מנות, מנה = חלבון גבינה

 

2 ביצים

1/2 קופסאת (125 גרם) גבינת ריקוטה 5%

3 כפות פתיתי עמק 22%  (40 גרם)

1/2 שקית לקט ירקות מופשרת (400 גרם) רצוי נורמנדי או כפרי (עד 30 קלוריות ל 100 גרם)

מעט מלח ופלפל שחור גרוס

 

 

הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות

את הלקט המופשר מכניסים למעבד מזון ונותנים כמה פולסים רק עד לקיצוץ קל של הירקות ומעבירים לקערה.

מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים

מרססים תבנית אינגליש קייק בתרסיס שמן ושפוכים אליה את הבלילה

אופים כ 30 דקות על חום בינוני ואז בודקים את הפשטידה- ניתן להעביר למצב גריל לכמה דקות להשחמה.

 

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן אפיה- 40 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות