חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת ירק במחבת

 

2 מנות, מנה = חצי מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה

מרכיבים:

1 תפוח אדמה בינוני

1 גזר קטן

חצי בצל

1 קישוא קטן

ביצה

60 גרם גבינת פטה או בולגרית 5% מפוררת

מעט מלח, פלפל שחור גרוס

 

הכנה:

מגרדים את כל הירקות

מערבבים עם הביצה וגבינה המפוררת

ממליחים מעט (בגבינה יש מלח) ומוסיפים פלפל שחור

מרססים מחבת בתרסיס שמן ומעבירים לתוכה את התערובת, משטחים על המחבת. מכסים ומבשלים על אש בינוני בין חמש לעשר דקות

כדי להפוך את הפשטידה מניחים על המחבת צלחת רחבה והופכים את המחבת ואז מחליקים את הפשטידה חזרה למחבת להמשך בישול.

 

ניתן להוסיף עוד תפוח אדמה לתערובת וכך ליצור 2 מנות כשבכול מנה יש מנת פחמימה שלמה יחד עם חלבון גבינה.

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות