חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת איטריות ועוף

מרכיבים:

  • מלח, פלפל שחור
    500 גרם עוף טחון
    1 בצל קצוץ
    2 שיני שום כתושות
    2 כפות רסק עגבניות
    1 עגבניה קטנה מגורדת
    1 כוס מים רותחים
    תרסיס שמן
    200 גרם אטריות מבושלות
    1 ביצה

אופן הכנה:

שכבת הבשר – מחממים מחבת עם תרסיס שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.  מוסיפים שום כתוש ועוף טחון.  מבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד לשינוי צבע העוף.  מוסיפים את שאר החומרים: רסק עגבניות, עגבניה מגורדת, מים רותחים ומתבלים לפי הטעם.  מבשלים מס’ דקות נוספות.

שכבת האטריות – מערבבים קערה את האטריות, ביצה מלח ופלפל.
מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים בתבנית מחצית מכמות האטריות, יוצקים מעל את שכבת הבשר, מוסיפים את שאר האטריות ואופים במשך 30 דקות עד להזהבה.
4 מנות, 1/4 פשטידה = ארוחת צהריים בתוספת סלט ירקות
פשטידת איטריות ועוף

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות