מרכיבים:
- מלח, פלפל שחור
500 גרם עוף טחון
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
1 עגבניה קטנה מגורדת
1 כוס מים רותחים
תרסיס שמן
200 גרם אטריות מבושלות
1 ביצה
אופן הכנה:
שכבת הבשר – מחממים מחבת עם תרסיס שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים שום כתוש ועוף טחון. מבשלים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות עד לשינוי צבע העוף. מוסיפים את שאר החומרים: רסק עגבניות, עגבניה מגורדת, מים רותחים ומתבלים לפי הטעם. מבשלים מס’ דקות נוספות.
שכבת האטריות – מערבבים קערה את האטריות, ביצה מלח ופלפל.
מחממים תנור ל- 200 מעלות, מניחים בתבנית מחצית מכמות האטריות, יוצקים מעל את שכבת הבשר, מוסיפים את שאר האטריות ואופים במשך 30 דקות עד להזהבה.
4 מנות, 1/4 פשטידה = ארוחת צהריים בתוספת סלט ירקות