מנה = חלבון בשר + מנת שומן
- 200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים דקים
- חופן עלי תרד
- שליש פלפל צ’ילי חריף חתוך לפרוסות דקות
- שורש ג’ינגר מגורד – כמות של כף (לא לוותר עליו)
- בצל פרוס
- 2 כפות חלב קוקוס באחוזי שומן גבוהים או 100 מל”ל חלב קוקוס עד 5%
הכנה:
מרססים מחבת בספריי שמן ומקפיצים את כל המצרכים יחדיו- מתכון מהיר בכמה דקות. מתבלים במלח, פלפל, וגינג’ר
בהגשה מפזרים כוסברה קצוצה.
(ניתן להחליף את החלב בקוקוס בכף בוטנים גרוסים או כפית שמן שומשום)
- לגרסה טבעונית – מחליפים את חזה העוף בטופו