מצרכים:
150 גרם סינטה
כוס פרחי ברוקולי
כוס שעועית ירוקה
רוטב – 1 כפית חמאת בוטנים, שום כתוש, מעט סויה, צ’ילי גרוס חריף, ממרח קארי
2 דפי לזניה – מושרים במים
אופן ההכנה:
מרססים ווק או מחבת גדולה עם תרסיס שמן, מאדים את הירקות, מוסיפים את הסינטה, מקפיצים עוד כמה דקות,
קורעים את דפי הלזניה לחתיכות קטנות ומוסיפים לווק, מתבלים ומגישים.
מנה אחת = חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון