חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מוקפץ סינטה

מצרכים:

150 גרם סינטה
כוס פרחי ברוקולי
כוס שעועית ירוקה
רוטב – 1 כפית חמאת בוטנים, שום כתוש, מעט סויה, צ’ילי גרוס חריף, ממרח קארי
2 דפי לזניה – מושרים במים

אופן ההכנה:
מרססים ווק או מחבת גדולה עם תרסיס שמן, מאדים את הירקות, מוסיפים את הסינטה, מקפיצים עוד כמה דקות,
קורעים את דפי הלזניה לחתיכות קטנות ומוסיפים לווק, מתבלים ומגישים.

מנה אחת = חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות