מצרכים:
1 עלה פילו
75 גרם בקר רזה טחון
1 תמר חתוך לקוביות
1 תאנה חתוכה לקוביות
6 חצאי אגוזי מלך גרוסים
מלח, פלפל, קינמון
אופן ההכנה:
מטגנים את הבשר הטחון במחבת מרוססת בתרסיס שמן עד שהוא משנה את צבעו.
מעבירים את הבשר לקערה ומוסיפים את הפירות המיובשים הקצוצים והאגוזים
מתבלים במלח, פלפל וקינמון.
מקפלים את עלה הפילו לשנים ומסדרים את תערובת הבשר לרוחבו ומגלגלים לרולדה.
מרססים מעל ספריי שמן ואופים כרבע שעה על חום בינוני.
מנה אחת = תחליף קלוריות לחלבון בשר + מנת שומן + מנת פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון