חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

חזה עוף על הפלאנצ’ה במרינדות שונות

 

3 מנות, מנה = מנת חלבון בשר

מצרכים:

600 גרם חזה עוף פרוס דק

מצרכים למרינדות שונות – כמות המתאימה לשתי פרוסות חזה עוף המהוות מנת חלבון בשר אחת:

מרינדה בסגנון מזרחי – חצי פפריקה אדומה, חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון, מעט פלפל שחור ומלח.

מרינדה בטריאקי ביתי – 3 כפות רוטב סויה, כף גינגר קצוץ, כפית דבש, שן שום קצוצה, רבע כפית פפריקה מעושנת.

מרינדה ברוטב ברביקיו ביתי – כף רסק עגבניות, 3 כפות רוטב סויה, כפית סילאן או דבש, פלפל שחור.

 

אופן הכנה-

להכנת כל מרינדה – מערבבים בקערה את החומרים של כל מרינדה. מוסיפים מעט מים אם יש צורך.

משרים את חזה העוף במרינדה לפחות לחצי שעה. ניתן גם להשרות לכל הלילה בקערה סגורה במקרר.

מחממים היטב פלאנצ’ה. מרססים במעט תרסיס שמן ומניחים מעל את חזה העוף.

כאשר צדדי הנתח מלבינים הופכים לצד השני לעוד 2-3 דקות צליה. יש להימנע מצליית יתר כדי לשמור על הנתח עסיסי. צליה ארוכה מידי תייבש את הנתחים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות