חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגים 15 דיונים – 62,821 עד 62,835 (מתוך 78,297 סה״כ)
    • דיון
    • משתתפים
    • תגובות
    • הפוסט האחרון
      • היי חנה…
        מדהימה !! כמה שמחה, כמה כייף, כמה מטרות, כמה נחישות..
        ואכן את תהיי בסיפורי ההצלחה…כי הכנסת זאת עמוק עמוק לקופסה השחורה..:))
        שיהיה בהצלחה, שמחה בשמחתך…
        והיידה לשבוע הבא..:)
        איה

• היי ענבל…
        תודה על כל הפרטים, חסכת לי הרבה שאלות..:))
        איזה תפריט את עושה? 1200 או 1500 ? את עושה ספורט? שותה 12 כוסות מים? מנה מותרת? האם את יכולה לכתוב לי פה רישום של יום לדוגמא בתפריט?
        יום קסום
        איה

חמודה, אנחנו בדיוק באותו מצב. אני בת 31 (אוטוטו), אחרי 2 לידות, האחרונה לפני 3 שנים בדיוק. גובהי כ 1.73, משקלי 76 כעת (בדיאטה כבר שבועיים , ירדתי 3-4 ק”ג. מאיפה את?

• נכון שיצאת אתמול מאוכזבת אבל רק אחת כמוני שמכירה אותך יודעת שדבר כזה לא ישבור אותך וההוכחה היא המשפט הנהדר שכתבת שקמת ליום חדש עם שיר בלב.
        הרי אין עלייך ובשבוע הבא נראה ירידההההה
        המשיכי עם המון כוח
        חברתך האוהבת שושי .ש

אין לי ספק שאת תצליחי ו ב ג ד ו ל ! ! ! אני יותר מדי טוב מכירה אותך, אמנם אני היום מלאת מוטיבציה אך עדיין רחוקה מאד מהנחישות העצומה שלך. אני מאחלת לעצמי שלאורך תקופה כה ארוכה אוכל להתמיד ולהיות מלאת מוטיבציה עם רעל בעיניים כמוך. אם לא היום אז מחר ציפי אך אני חותמת לך שזה יגיע, עוד נזכר בזה… אוהבת אותך מכל הלב, את זוכרת לקחת אותי לחתונה בחום ראשון? (כל אחת מאתנו בחתונה תשמור על עצמה ולא נצטרך לשמור האחת על השניה. אוהבת

האמת שאין לי מה לומר לך,כל השבוע שקראתי בפורום שאת יוצאת לצעדות בקור הזה אני פשוט הצדעתי לך והייתי בטוחה שהשבוע תראי ירידה,אני מאוכזבת בשבילך כי באמת מגיע לך לרדת,לא כמוני שהשבוע באמת לא הגיע לי כי חטאתי לא מעט,אני רק רוצה לומר שאין לי מושג איך המשקל אצלך לא מראה ירידה כי אנחנו בקבוצה רואים שאת כן יורדת,אז יכול להיות שבאמת זה בהקפים וזה נהדר!!!והמשקל יראה בבת אחת ירידה משמעותית.,לא לוותר ,לא להרים ידיים,להמשיך ובסוף תנצחי,המון כוחות להמשך,אין עלייך,יום טוב!

ציפי…
        יקירתי…אם אספר לך שאני נתקעתי למעלה מחודשיים באותו משקל במהלך התהליך זה יעודד אותך?? נראה לי שכן..:) היי חזקה…הגולם מנסה לשבור אותך…אל תתני לו…תראי לו מה זה…רעל !!
        נשיקולי}{ גאה בך !

• היי ולנטינה…
        אין לי מושג איך הם מייבשים, עם סוכר, בלי וכדומה….
        אז אין לי תשובה…
        סורי..
        (אבל אהבתי את המילה “קלוליות”):))

• ובאיזה סופר קנית?

• שיהיה לילה טוב ורגוע..
        ותקומי מחר בבוקר עם שיר חדש בלב..תהיי חננה כמו שאת יודעת
        מאמינה בך!
        בהצלחה
        גל

את חייבת לעמוד בהבטחה שלך להיות
        רצינית השבוע ולסגור את ה10
        ירקות ירקות ושוב ירקות תוכנית
        ועם יש לך זמן לצאת החוצה להליכה
        אני מחזיקה לך אצבעות…
        ביי..
        בוקר טוב……….

• ………….

• ואולי נבוא לביקור לפעמים
        בהצלחה
        מירית

ירדת יפה תמשיכי כמו השבוע …
        שבוע של שפיות
        שבוע קל יותר…
        ביי …

• תגיבי בבקשה להודעה שלילגבי מה עשתה עבורך התכנית…

• אני אכלתי:
        פיתה אלי'ס מחולקת ל-2 + חצי עגבניה מגורדת + 2 פרוסות גבינה צהובה 5% (אחת על כל חצי פיתה) + פטריות למעלה
        אפשר להוסיף פרוסת בצל אם בא לך, ופרוסת עגבניה.

תשימי בתנור 180 מעלות ל10 דקות – רבע שעה.
        ולקינוח אפשר להוסיף מעדן..

איך נשמע לך?

• איזו גישה!
        פשוט להעריץ אותך!!!

ספרי גם את מה התכנית תרמה לך 🙂 (בהודעה שלי למטה)

• נראה לי שתרסיס זה חופשי, לא בטוחה…

היי….
        אם תעמדי ותרססי כמות של כפית שמן אז כן זוהי מנת שומן..
        אם תרססי שניונת…אז לא..:)
        בהצלחה
        איה

• היי דנה…
        ברוכה הבאה לפורום..:) כמה טוב שאת איתנו…
        התהליך שאנחנו עוברות לוקח זמן ולכן צריך להיות סבלניים…כמו כן לעלות 200 גרם זה לא נחשב להשמין, חשוב לדעת לאזן ולעשות פרופורציות..
        תודה על האיחולים ועל הפרגונים שאנחנו יפים מבחוץ ומבפנים, אני בטוחה שגם את..:)אבל למה את לא נהנית? למה מרגישה חלשה?
        בת כמה את? באיזה קבוצה את?
        לילה טופ
        איה

• קודם כל אני מבסוט מעצמי ושבגדים עולים עליי….
        דבר שני הבת הקטנה שלי (בת 6.5) אתמול אמרה לאשתי ” אבא באמת רזה יותר מידי”

ואין יותר מאמת של ילד………………….

אווה יקירה….
        יופי של שאלה….
        התוכנית גרמה לי להבין דברים רבים…אבל בעיקר התוכנית נתנה לי את עצמי במתנה…גיליתי שיש בתוכי כוחות עצומים, כוחות שתמיד הייתי בטוחה שהם רדומים…גיליתי שהמכשול הכי גדול שלי הוא אני עצמי….ולא שום דבר אחר….גיליתי שיש באפשרותי לעשות כל מה שאני רוצה…..ואם אמשיך אשאר פה כל הלילה…
        לילה טופ
        איה

למרות שאני מודה לא תמיד יוצא לי להתמיד ב-100% יש לי נפילות וכו'….בזמן האחרון כחודשיים, אני יותר צמודה לתוכנית ואני מרגישה ירידה….מקווה ש”עליתי על הגל” ואני בכיוון הנכון וביום מן הימים אדבר על עשרות ק”ג כמו כולם כאן… בינתיים 6.400 ק”ג אמנם מאפריל…..עליות וירידות אבל בחודש חודשיים האחרונים כולל הנפילות שלי,אני יותר רצינית, ומרגישה שבגדוללללל עליתי על הגל , שמחה שיש לי יותר שליטה על האוכל, ומקווה להצליח ומאחלת הצלחה לכולנוווווווו אמן

התוכנית מלמדת אותי להכיר את נקודות החוזק שלי ולהמשיך להתחזק בהם. כמו כן, היא מלמדת אותי להכיר את נקודות החולשה שלי ולעקוף אותן, לא תמיד קל, אבל השלט “חזון לפניך” עומד בין עיניי

אני מרגישה צעירה יותר וקלה יותר 27 קילו פחות פשוט “חתיכה”
        העלה את הביטחון העצמי שלי חזרתי למשקל שלא ההיתי בו 16 שנה מרגישה שעשיתי את הדבר הכי טוב בשבילי תזונה נכונה שתשמור עליי מבחינה בריאותית אמא שלי חולת סוכרת ומקווה שבעזרת אכילה נכונה אני לא אסבול מהמחלה הזו כמוה
        אני מאושרת כי ירדתי השבוע חצי קילו אחרי שעליתי שבוע שעבר
        זה הוכיח לי שאני מסוגלת לאזן את עצמי בזכות הרגלי האכילה שקיבלתי בתוכנית

• הסה”כ שלך ממש מרשים!
        בשבוע הבא בטוח תראה תוצאות 🙂
        תיכנס להודעה שלי למטה (לגבי מה התכנית עשתה לך)
        תגיב בבקשה,
        אם כבר נכנסת 🙂

שרוני מאמי שבוע הבא תרד הגוף זוכר לי היה שפעמיים עלתי בשבועים פעם400 גרם ופעם 100 ואח”כ כל שבוע ירדתי פעם 800 ופעם 600 גרם סה”כ 7.00 ב3 חודשים ירדת יפה מאוד כל הכבוד גאה בך שרית מעפולה מקווה שעזרתי לך

מוצגים 15 דיונים – 62,821 עד 62,835 (מתוך 78,297 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת כדי ליצור דיון חדש.
דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות