- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 4 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/01/2008 בשעה 6:50 #39726
אלמוני
לא פעילבוקר טוב ויום נפלא לכולכםםםםםםםם
בנות אתמול בשקילה נשארתי באותו משקל 32 ק”ג.
נכון ושוב נכון שכל מילה שאהובה אמרה ביחידה זאת אמת לאמיתה
מה חשוב מה הגולם אומר ? העיקר ההרגשה? ואיך נראים ? ואיך הולכים ?ואיך יושבים ? ושכרוך נעל שפעם לא יכולנו…
אבל מצד שני גם נכון שכל ירידה הכי קטנה נותנת לנו כוחות להמשך מוטיבציה להצליח.
אני מדברת עכשיו רק מליבי ומהתוכנית שאני עושה.
אני מאד מרוצה מאיך שאני נראית והמחמאות שלא מפסיקות בכל יום ובכל שעה מכל הסובבים אותי. אני נהנת היום לקנות בגדים, כיף לי להסתכל במראה ההרגשה טובה אך יחד עם זאת אני רוצה לראות גם יותר תוצאות כי אני עושה תוכנית אמיתית שולחת יום יום מייל לאישור התוכנית היומית. יוצאת להליכות גם בקור וגם בחום לפחות 4 פעמים בשבוע שותה תרמוסים של תה צמחים דבר שלא עשיתי עד היום לא ידעתי לשתות כוס מים. חננה אמיתית כמו שכולם אומרים . הרבה מאד זמן אני דורכת במקום רוצה להתקדם רואה אנשים אחרים שמגיעים לקבוצה וחס וחלילה לא מקנא בהם מאחלת להם רק ירידות ומאושרת עבורם ואני תקועה . מחכה לעוד שבוע לעוד חודש לעוד חודשיים ולא זזה .
לא נשברת חזקה ואיתנה, כי גם אני רואה את האנשים שהולכים וחוזרים עם כל מה שירדו ואני לשם לא הגיע הייתי שם וזה לא טוב. עכשיו בא האבל גם הברזל החזק ביותר בסוף נשבר ואני מרגישה קצת בדאון היום.
אז לכולם שבוע טוב ובהצלחה ואני עם שיר חדש בלב מתחילה שבוע חדש ותוכנית עם רעל בעיניים כמו שאיה אומרת אחכה לגולם הטיפש בשבוע הבא.
בי בי מציפי פ.11/04/2019 בשעה 7:48 #39727אלמוני
לא פעילהאמת שאין לי מה לומר לך,כל השבוע שקראתי בפורום שאת יוצאת לצעדות בקור הזה אני פשוט הצדעתי לך והייתי בטוחה שהשבוע תראי ירידה,אני מאוכזבת בשבילך כי באמת מגיע לך לרדת,לא כמוני שהשבוע באמת לא הגיע לי כי חטאתי לא מעט,אני רק רוצה לומר שאין לי מושג איך המשקל אצלך לא מראה ירידה כי אנחנו בקבוצה רואים שאת כן יורדת,אז יכול להיות שבאמת זה בהקפים וזה נהדר!!!והמשקל יראה בבת אחת ירידה משמעותית.,לא לוותר ,לא להרים ידיים,להמשיך ובסוף תנצחי,המון כוחות להמשך,אין עלייך,יום טוב!
11/04/2019 בשעה 7:48 #39728אלמוני
לא פעילציפי…
יקירתי…אם אספר לך שאני נתקעתי למעלה מחודשיים באותו משקל במהלך התהליך זה יעודד אותך?? נראה לי שכן..:) היי חזקה…הגולם מנסה לשבור אותך…אל תתני לו…תראי לו מה זה…רעל !!
נשיקולי}{ גאה בך !11/04/2019 בשעה 7:48 #39729אלמוני
לא פעילנכון שיצאת אתמול מאוכזבת אבל רק אחת כמוני שמכירה אותך יודעת שדבר כזה לא ישבור אותך וההוכחה היא המשפט הנהדר שכתבת שקמת ליום חדש עם שיר בלב.
הרי אין עלייך ובשבוע הבא נראה ירידההההה
המשיכי עם המון כוח
חברתך האוהבת שושי .ש11/04/2019 בשעה 7:48 #39730lee maman
מנהל בפורוםאין לי ספק שאת תצליחי ו ב ג ד ו ל ! ! ! אני יותר מדי טוב מכירה אותך, אמנם אני היום מלאת מוטיבציה אך עדיין רחוקה מאד מהנחישות העצומה שלך. אני מאחלת לעצמי שלאורך תקופה כה ארוכה אוכל להתמיד ולהיות מלאת מוטיבציה עם רעל בעיניים כמוך. אם לא היום אז מחר ציפי אך אני חותמת לך שזה יגיע, עוד נזכר בזה… אוהבת אותך מכל הלב, את זוכרת לקחת אותי לחתונה בחום ראשון? (כל אחת מאתנו בחתונה תשמור על עצמה ולא נצטרך לשמור האחת על השניה. אוהבת
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.