מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה
מצרכים:
200 גרם חזה עוף לשניצל
2 כפות פירורי לחם
ביצה טרופה עם מעט חרדל וכל תבלין אחר שאוהבים
הכנה:
טובלים את פרוסת חזה העוף בביצה הטרופה, מעבירים לצלחת עם פירורי הלחם ומצפים מהצדדים עד כמה שניתן.
מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ומרססים מעט ספרי שמן מעל.
אופים כרבע עשה על חום בינוני 180 מעלות.
- מי שש לו 2 מנות פחמימה בצהרים יכול להוסיף עוד 2 כפות פירורי לחם לציפוי השניצל או לאכול את השניצל כמו במתכון בתוך בפיתה קלה כמו שהכנו בסדנת הבישול.
זמן הכנה- 7 דקות
זמן אפיה- 15 דקות