מצרכים:
2 פרוסות חלה קלה
מנת פרי של תותים – כ 4-5 תותים
כפית ריבה ללא תוספת סוכר
כפית חמאה (לא חייב)
אופן הכנה:
חותכים את הקשה של החלה
מרדדים כל פרוסה עם מערוך
מורחים על כל אחת חצי כפית ריבה
חותכים את התותים לפרוסות ומנחים כ 2 תותים על כל פרוסה
מגלגלים כל פרוסה לגליל
במחבת מחממים כפית חמאה
מטגנים משני הצדדים
בגוון זהבהב מוציאם לצלחת ומעטרים באבקת סוכר
מנה= פחמימה+ מנת פרי + מנת שומן
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון