4 מנות, כל מנה= חלבון בשר + 2 מנות פחמימה
6 מנות, כל מנה= חלבון בשר + מנת פחמימה אחת
8 מנות, כל מנה= חלבון בשר
מצרכים:
5 כרישות
500 גרם חזה עוף טחון
2 ביצים
3/4 כוס קמח מצה (96 גרם)
בצל ירוק קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
הכנה:
שוטפים היטב את הכרישות, מסירים את החלק הירוק. חותכים לרצועות דקות את החלק ומאדים במחבת עם תרסיס שמן
מעבירים לקערה. לאחר שהתערובת התקררה מוסיפים את יתר המצרכים ומערבבים היטב
מכינים קציצות
צולים במחבת או על פלאנצ’ה כ 3-4 דקות מכל צד.