מצרכים:
סלק אחד בינוני חתוך לקוביות קטנות
כפית חמאה
כף מייפל אמיתי (ניתן להחליף בדבש או סילאן)
1 גביע יוגורט ביו טבעי 1.5%
אופן ההכנה:
מחממים את החמאה עד שהיא מעט משחימה, מוסיפים את קוביות הסלק ומקפיצים. צולים עד שהם מקבלים קצת קריספיות.
מוסיפים את כף המייפל ומערבבים עוד כדקה. מכבים את האש.
מעבירים את היוגורט לכלי הגשה ומניחים מעליו את הסלק המוקפץ עם הרוטב המתוק. מגישים מיד.
מנה אחת= פחמימה מתוקה + חלבון גבינה + מנת שומן
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון