חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

קינוח גבינה ומיקס פירות

 

8 מנות, מנה = מנת חלבון גבינה + מנת פרי + מנת שומן

 

מצרכים:

2 כוסות חלב 1% (400 מ”ל)

חבילת אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה 5%

 

מצרכים לפירות ולקישוט:

2 משמשים מיובשים

4 כפות שטוחות חמוציות ללא תוספת סוכר (40 גרם)

1 תפוח בינוני

40 גרם בננה צ’יפס ( 28 יחידות של בננה צ’יפס)

30 גרם פקאן סיני מסוכר

8 קעריות הגשה אישיות או כוסות זכוכית בעלות נפח של 150 מ”ל.

 

הכנה:

בקערה גדולה מערבבים עם מטרפה את החלב ואבקת אינסטנט פודינג עד להמסה מלאה של אינסטנט פודינג. מניחים בצד לחמש דקות לתת לתערובת להתגבש מעט.

חותכים את המשמש ואת התפוח לקוביות קטנות ומעבירים לקערה, מוסיפים את החמוציות ומערבבים לתערובת אחידה של הפירות.

קוצצים את הבננה צ’יפס והפקאן ומערבבים יחד.

מסדרים מולנו את קעריות ההגשה ומפזרים בתחתית כל קערית  2 כפות מתערובת הפירות- מחלקים את תערובת הפירות שווה בשווה בין הקעריות.

לקערת החלב והאסיסטנט פודינג מוסיפים את הגבינה הלבנה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מוזגים מתערבות הגבינה על הפירות, מצקת לכל קערית ואז ממשיכים ומוזגים שווה בשווה מתערובת הגבינה בין הקעריות.

מפזרים מעל כל קערית הגשה 1-2 כפיות מתערובת הפקאן והבננה ציפס.

מכניסים למקרר לפחות ל 3-4 שעות לפני ההגשה כדי שתערובת הגבינה תתגבש ותהיה יותר מוצקה.

 

זמן הכנה- 15 דקות

זמן שהייה במקרר לפני הגשה- 4 שעות

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות