3 מנות, מנה = חלבון בשר+ מנת שומן
מרכיבים:
1/2 ק“ג תחתון הודו נקבה חתוך לקוביות גולש
בצל בינוני חתוך לחצאי טבעות
כרשה אחת
4-5 שיני שום פרוסות
1/2 סלסלת פטריות שמפניון
1/2 סלסלת פטריות פורטובלו
לתיבול:
שורש קטן ג’ינג’ר קלוף חתוך למקלות דקיקים
150 מל”ל חלב קוקוס מופחת שומן ( 5-7%)
1 כף ממרח קארי אדום
6 כפות רוטב סויה דל נתרן (60 מ”ל)
1 כף סילאן
אופן הכנה:
בסיר המתאים לגז ולתנור מרססים מעט תרסיס שמן, מאדים בצל כרשה ושום עם תוספת מעט מים לפי הצורך.
מוסיפים את הפטריות ומאדים לכמה דקות.
מוסיפים את קוביות ההודו ומערבבים עד שקוביות משנות את הצבעומלבינות מעט
מוסיפים את רכיבי התיבול
מוסיפים מים לסיר בכמות שלא עוברת את קוביות הבשר
מביאים לרתיחה, מתקנים תיבול, מעבירים עם מכסה סגור לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לעוד כ 40 דקות עד שההודו מתרכך.