חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פשטידת תירס ופטריות כשרה לפסח

מצרכים (ל-10 פרוסות):

  • כף שמן זית
  • בצל גדול קצוץ גס
  • חבילת פטריות שמפיניון פרוסות דק
  • 9 כפות גרגירי תירס
  • 2 גביעי יוגורט (עד 80 קלוריות לגביע) או גביע קוטג’ 5%
  • 3 ביצים טרופות
  • תיבול: מלח, פלפל לבן

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת עם כף שמן זית. מאדים את הבצל ואת הפטריות ומטגנים עד להזהבה.
  1. מערבבים בקערה גדולה את גביעי היוגורט עם הביצים הטרופות. מוסיפים את תערובת הפטריות והבצל ואת התירס. מערבבים היטב ומתבלים.
  2. מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך כ-40 דקות.

 

בחלוקה ל-10: כל פרוסה = מנת פחמימה

בחלוקה ל-3: 1/3 פשטידה = פחמימה מרובעת

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות