חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פשטידת קישואים

מרכיבים:

אגוז מוסקט
7 קישואים גדולים
2 ביצים
1 כף קורנפלור
מלח ופלפל
פטרוזיליה
שמיר

 

אופן הכנה:

לגרד את הקישואים בפומפיה גסה, לסחוט את הנוזלים שהצטברו.

להוסיף את הביצים, הקורנפלור והתבלינים.

לשמן תבנית פיירקס מלבנית במברשת שמן. לאפות בחום בינוני עד להשחמה.

שליש פשטידה = חלבון וחצי לארוחת ערב

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות