מצרכים:
800 גרם לדעת
4 בצלים בינוניים
2 ביצים
1 קופסאת קוטג 5%
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
חותכים את הדלעת ובצל לקוביות
מרתיחים בסיר את קוביות הדלעת עד לריכוך ומועכים
מרססים בספרי שמן מחבת ומאדים את קוביות הבצל עד שהוא שקוף וזהוב
מערבבים את מחית הדלעת עם הבצל המאודה, מצננים ומוסיפים את הביצים, הקוטג’ והתבלינים
אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות.
10 מנות, מנה= חלבון גבינה
5 מנות, מנה= פחמימה + חלבון גבינה
ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון