חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

פיש אנד צ’יפס

מצרכים:
200 גרם פילה דג
טובלים בביצה
2 כפות פירורי לחם
ירקות לצ’יפס : חצי סלק אדום, גזר בינוני, קולורבי
תרסיס שמן ומלח גס ופלפל שחור, טימין

אופן הכנה:

פורסים לרצועות את הדג. טובלים אותו בביצה ואח”כ בפירורי הלחם.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כרבע שעה עד שהוא משחים קלות, רצוי להפוך באמצע.
הכנת צ’יפס הירקות: פורסים למקלות בגודל שווה את כל הירקות ומסדרים אותם בתבנית, מרססים מעל בתרסיס שמן, מפזרים מלח גס, פלפל שחור וגבעולי טימין.

מנה= חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן (במידה ושמים שמן זית על הירקות)

 

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות