מצרכים:
200 גרם פילה דג
טובלים בביצה
2 כפות פירורי לחם
ירקות לצ’יפס : חצי סלק אדום, גזר בינוני, קולורבי
תרסיס שמן ומלח גס ופלפל שחור, טימין
אופן הכנה:
פורסים לרצועות את הדג. טובלים אותו בביצה ואח”כ בפירורי הלחם.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כרבע שעה עד שהוא משחים קלות, רצוי להפוך באמצע.
הכנת צ’יפס הירקות: פורסים למקלות בגודל שווה את כל הירקות ומסדרים אותם בתבנית, מרססים מעל בתרסיס שמן, מפזרים מלח גס, פלפל שחור וגבעולי טימין.
מנה= חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן (במידה ושמים שמן זית על הירקות)
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון