מצרכים:
100 גרם בשר טלה טחון
100 גרם בקר רזה טחון
פירות יבשים: 8 תמרים, 8 משמשים, 8 תאנים
100 מל”ל חצי כוס יין אדום יבש
רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
כף קינמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הפירות לא עד הסוף כדי שיהיה ניתן למלא אותם
מערבבים את הבשרים עם מלח ופלפל עם פטרוזיליה קצוצה
ממלאים את הפירות במעט מתערובת הבשר
מסדרים את הפירות במחבת מתאימה בגודל
מוסיפים חצי כוס יין אדום, מלח פלפל וקינמון
מבשלים עם מכסה סגור על על להבה בינונית למשך 25-30 דקות
ניתן גם להכניס לתנור לאפיה על 180 מעלות לחצי שעה- רצוי להוסיף מים עד לכיסוי הפרי.
כל פרי ממולא= מנת פחמימה