מנה אחת – מנת פחמימה + מנת פרי + מנת שומן מוגבל
1 טורטייה מופחתת קלוריות
כפית ממרח ריבת חלב (10 גרם)
בננה קטנה פרוסה דק
הכנה:
מחממים היטב את המחבת ומרססים במעט ספריי שמן. מניחים את פרוסות הבננה וצולים מכל צבע לקבלת צבע קרמל, מוציאים לצלחת.
מניחים את הטורטייה על המחבת וקולים אותה עד שהיא מזהיבה מעט, הופכים לצד השני ומתחילים להכין את המנה: מורחים את הריבת חלב על הטורטייה ( היעזרו במזלג או מרית להחזיק את הטורטייה כי היא חמה, מניחים מעל את פרוסות הבננה וקולים את הטורטייה עוד כמה דקות עד שהיא נעשית קריספית.
לטיפים והכנה של פיצה טורטייה עם רכיבים נוספים היכנסו לסדנת הבישול.