מנה אחת – מנת פחמימה + 1.5 מנות חלבון גבינה
1 טורטייה מופחתת קלוריות
1 כף גבינת סימפוניה 5% בטעם טבעי
60 גרם גבינת פטה 5%
מעט פלפל שחור
3 פרוסות עגבנייה
חופן קטן של עלי בזיליקום
חופן קטן של תרד
הכנה:
מחממים היטב את המחבת ומרססים במעט ספריי שמן. מניחים את הטורטייה וקולים אותה עד שהיא מזהיבה מעט, הופכים לצד השני ומתחילים להכין את המנה: מורחים את גבינת הסימפוניה, מסדרים את פרוסות העגבנייה ומפרים את עלי התרד. מפוררים מעל את גבינת הפטה ומניחים את עלי הבזיליקום. סוגרים את המכסה. מבשלים עוד כחמש דקות ומגישים. לשים לב שהתחתית לא תשרף.
לטיפים והכנה של הפיצה עם רכיבים נוספים היכנסו לסדנת הבישול.