חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

פטריות במילוי גבינות

 

2 מנות, מנה אחת = מנת חלבון גבינה

 

מצרכים:

חבילת פטריות שמפיניון קטנות או 3-4 פטריות פורטובלו בינוניות שטופות היטב

30 גרם גבינת פטה 5% מפוררת

כף שטוחה גבינת סימפוניה 5% (40 גרם)

כף שטוחה גבינה לבנה 5% (40 גרם)

30 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת

מעט פלפל שחור

לעיטור המנה- חומץ בלסמי מצומצם ומעט עלי בזיליקום קצוצים

 

הכנה:

מוצאים את הרגל של הפטריות.

מערבבים את הגבינות והפלפל השחור לתערובת אחידה.

מחממים היטב מחבת ומרססים בספריי שמן.

מניחים את הפטריות במחבת כשהפתח כלפי מטה וצולים כחמש דקות.

הופכים את הפטריות וממלאים אותן בתערובת הגבינות. ( לנו יצאו 14 פטריות שמפיניון קטנות)

מכסים את המחבת וצולים את הפטריות עוד כחמש עד שבע דקות- עד שרואים שהגבינה כבר נמסה היטב.

מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים את המנה עם חומץ בלסמי מצומצם ומעט עלי בזיליקום קצוצים

מנה = כ 7 פטריות קטנות או 2 פטריות גדולות

 

 

 

זמן הכנה- 10 דקות

זמן צליה- 10 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות