מצרכים:
200 גרם פילה דג ללא עור קצוץ דק (בורי)
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
תבלינים- מיץ לימון, מלח, פלפל, פלפל אדום חריף
פיתה קלה
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את הדג הקצוץ עם הפטרוזיליה, כוסברה ופלפל אדום חריף
מתבלים בלימון, מלח ופלפל- מערבבים היטב
חוצים את הפיתה הקלה וקולים את חצאי הפיתות על פלאנצ’ה- שיהיו קריספיות-חצי דקה מכל צד
ממלאים כל חצי פיתה בתערובת הדג
מחזירים לפלאנצה וצולים מכל הצדדים כדי לבישול הדג עוד כ 5-6 דקות
רוטב- לערבב 2 כפות מיונז קל + לימון+ עירית
מנה אחת = חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן
בתאבון!