מצרכים:
עוף שלם
4 כפות צ’ילי מתוק
תבנית
נייר אפיה
נייר כסף
אופן הכנה:
מניחים בתבנית עם נייר אפייה את העוף השלם. לאחר מכן, מורחים היטב על העוף את הצ’ילי מתוק.
סוגרים את התבנית עם נייר כסף למשך 3 שעות בין 150-180 מעלות תלוי בתנור.
ברבע שעה האחרונה להוריד את הנייר כסף לקבלת מראה זהוב.
1/4 עוף = מנת צהריים + מנת פחמימה
סלט עוף (מהעוף בצ’ילי)
מצרכים:
חסה
עגבניה
בצל סגול
מלפפון
לימון
חצי תפוז
כפית חרדל
כפית סויה
כפית סילאן
מלח ופלפל
100 גרם מהעוף בצ’ילי
סנדביץ’ עוף (מהעוף בצ’ילי)
מצרכים:
2 פרוסות לחם אחיד
1 כף אבוקדו
3 פרוסות עגבניה
2 עלי חסה סלנובה
כפית חרדל
כפית מיונז
100 גרם עוף בצ’ילי
100 גרם עוף לסלט + 100 גרם עוף לסנדביץ’ = ארוחת צהריים
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון