חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

עוף בצ’ילי – מתכון לסלט עוף וסנדביץ’ עוף

מצרכים:
עוף שלם
4 כפות צ’ילי מתוק
תבנית
נייר אפיה
נייר כסף

אופן הכנה:

מניחים בתבנית עם נייר אפייה את העוף השלם. לאחר מכן, מורחים היטב על העוף את הצ’ילי מתוק.
סוגרים את התבנית עם נייר כסף למשך 3 שעות בין 150-180 מעלות תלוי בתנור.
ברבע שעה האחרונה להוריד את הנייר כסף לקבלת מראה זהוב.

1/4 עוף = מנת צהריים + מנת פחמימה

סלט עוף (מהעוף בצ’ילי)

מצרכים:
חסה
עגבניה
בצל סגול
מלפפון
לימון
חצי תפוז
כפית חרדל
כפית סויה
כפית סילאן
מלח ופלפל
100 גרם מהעוף בצ’ילי

סנדביץ’ עוף (מהעוף בצ’ילי)

מצרכים:
2 פרוסות לחם אחיד
1 כף אבוקדו
3 פרוסות עגבניה
2 עלי חסה סלנובה
כפית חרדל
כפית מיונז
100 גרם עוף בצ’ילי

 

100 גרם עוף לסלט + 100 גרם עוף לסנדביץ’ = ארוחת צהריים

 

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות