חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סלמון על קרם פולנטה ושעועית ירוקה

הכנת הסלמון:

פרוסת פילה סלמון במשקל 200 גרם

מכינים תערובת משרה לסלמון המורכבת משום כתוש, כפית טריאקי וכפית חרדל דיזון.
מורחים על הדג ואופים בתנור בחום בינוני, כ 20 דקות. מומלץ להימנע מאפיית יתר כדי לא לייבש את הדג

פרוסת פילה סלמון= מנת חלבון בשר

פולנטה-

קופסת שימורים גדולה של תירס לייט
2 כוסות חלב 1% או חלב סויה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט

טוחנים יחד את כל הרכיבים 1/5 מהכמות= מנת פחמימה

לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות