הכנת הסלמון:
פרוסת פילה סלמון במשקל 200 גרם
מכינים תערובת משרה לסלמון המורכבת משום כתוש, כפית טריאקי וכפית חרדל דיזון.
מורחים על הדג ואופים בתנור בחום בינוני, כ 20 דקות. מומלץ להימנע מאפיית יתר כדי לא לייבש את הדג
פרוסת פילה סלמון= מנת חלבון בשר
פולנטה-
קופסת שימורים גדולה של תירס לייט
2 כוסות חלב 1% או חלב סויה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
טוחנים יחד את כל הרכיבים 1/5 מהכמות= מנת פחמימה
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון