מנה אחת = מנת פרי + מנת שומן
מצרכים:
ראש חסה סלנובה סגול שטוף חתוך לרצועות גסות
2/3 תפוז (ראו הסבר באופן ההכנה)
1 מלפפון גדול חתוך לפרוסות דקות
1 סלק אדום קטן חתוך לרצועות דקות
1 ראש של בצל ירוק קצוץ
4-5 טבעות פלפל ירוק חריף קצוצות
מצרכים לרוטב-
מיץ מ 1/3 תפוז
כף שטוחה חרדל
כפית סילאן
1 כפית טחינה גולמית
מלח ולפלפל לבן
הכנה:
מערבבים את הירקות בקערה גדולה.
מערבבים היטב יחד את כל מצרכי הרוטב ושופכים על הסלט
זמן הכנה כללי – 15 דקות