מנה אחת= מנת חלבון בשר + מנת פחמימה
מצרכים:
200 גרם פילה סלמון
3 כפות תירס
חסה סלנובה, חסה אייסברג
שליש מלפפון
7 עגבניות שרי חצויות
לתיבול- מלח, פלפל לבן, כף חומץ בלסמי מצומצם, כפית סילאן, כפית חרדל, כף רוטב טריאקי
2-3 כפות כוסברה קצוצה לעיטור המנה
הכנה:
מחממים מחבת ומרססים במעט תרסיס שמן
צולים את נתח הסלמון משני הצדדים- לא לייבש את הדג
מסדרים את הירקות בצלחת הגשה
לאחר שהסלמון מוכן חותכים אותו לקוביות ומניחים מעל הירקות
מפזרים מעל את התירס, מתבלים ומגישים.
- ניתן לצלות את הסלמון גם יום מראש ולאכול את הסלט קר.
הכנה- 10 דקות
זמן צליה וצלחות המנה- 10 דקות