מנה אחת = חלבון גבינה + מנת שומן
מרכיבים:
5 מלפפונים בינוניים
60 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
1/2 שקית סקיני פסטה רגילה בצורת אטריות ארוכות (שקית חינמית פעם ביום)
לרוטב-
כפית חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר
מים
כף מירין או כף סירופ מייפל אמיתי
מלח, פלפל שחור
הכנה:
חותכים את המלפפונים לרצועות דקות, לוקחים רק את הרצועות עם הבשר ללא התוכן הפנימי. אנחנו רוצים את הרצועות הקראנציות.
מסננים את הסקיני פסטה לפי הוראות על השקית ומוסיפים למלפפונים.
מכינים את הרוטב – מערבבים את חמאת הבוטנים עם מים, ממש כמו שמכינים בבית טחינה, לקבלת מרקם נוזלי. מוסיפים מירין, מלח, פלפל שחור.
שופכים מעל הירקות ומערבבים היטב, מניחים מעט לפני ההגשה לספיגת טעמים.