2 מנות, מנה = מנת בשר + מנת שומן
מצרכים:
300 גרם מתח סינטה נקי משומן
2 כפיות חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר
כף צ’ילי גרוס
2 כפות מים רותחים
מלח, פלפל שחור
הכנה:
פורסים את נתח הבשר לפרוסות בעובי אצבע
מחממים היטב מחבת ומרססים במעט ספריי שמן, מניחים את פרוסות הסינטה וצורבים עד שקצוות הבשר מלבינים והוא משחים, מתבלים רק בפלפל גרוס
במקביל לצלייה של הבשר מערבבים בקערית את חמאת הבוטנים עם הצ’ילי הגרוס והמים החמים לרוטב אחיד.
לאחר שהפכנו את נתחי הסינטה שופכים עליהם את הרוטב וממשיכים לצלות עד שצד השני מוכן.
מוצאים לצלחת הגשה וממליחים מעט.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן צליה- 6 דקות