מנה אחת= מנת פחמימה + מנת חלבון גבינה
מצרכים:
פיתה קלה
60 גרם גבינה בולגרית או פטה 5%
כף גדושה ממרח חציל קלוי
2-3 עלי חסה קטנים
2 פרוסות עגבנייה
הכנה:
יוצרים פס בקצה הפיתה, פותחים אותה בעדינות ומורחים את ממרח החציל הקלוי
חותכים את הבולגרית לרצועות ומכניסים לפיתה
מוסיפים את העגבנייה והחסה. ניתן גם לשלב עם נבטים מסוגים שונים כגון נבטי דלעת או אלפלפא
מנת שומן שיכולה להשתלב עם כריך זה- 2 כפות אבוקדו / ממרח עגבניות מיובשות
זמן הכנה- 5 דקות