חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

סדנת כריכים עם חלבון בשר – כריך פסטרמת רוסטביף

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן

 

מצרכים:

2 פרוסות לחם מלא קל

180 גרם פסטרמת רוסטביף (של יחיעם)

כף וחצי מיונז לייט

כף חציל קלוי

כפית חרדל

רצועות דקות של בצל סגול

2-3 פרוסות מלפפון

3 רצועות פטריית פורטובלו צלויה

עלה חסה

2 פרוסות עגבנייה

 

הכנה:

הכנת פטריית פורטובלו צלויה- מחממים היטב מחבת לא נדבקת ורססים במעט ספריי שמן. מניחים את הפטרייה על המחבת וצלולים אותה היטב מכל הצדדים. חותכים אותה לרצועות דקות.

בניית הכריך:

מורחים על פרוסה אחת כף מיונז לייט ומעליה כף ממרח חציל קלוי

על הפרוסה השנייה מורחים כפית חרדל ( לא לוותר זה משדרג את הטעם)

מניחים מעל רצועות דקות של בצל סגול, 2-3 פרוסות דקות של מלפפון ואת רצועות פטריית הפורטובלו הקלויה.

מניחים מעל את הסלמון המעושן ומלמעלה מניחים חסה וסוגרים עם הפרוסה השנייה.

  • פסטרמת רוסטביף הוא מוצר המכיל כמויות נתרן גדולות על כן מומלץ להגביל את השימוש בו כחלבון בשר עד פעמיים בשבוע.

 

 

 

זמן הכנה- 5 דקות

 

 

מתכון דיאטתי בריא וטעים של כריך פסטרמת רוסטביף מוגש על צלחת עץ עגולה

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות