מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן
כשליש מהמנה = תחליף למנת חלבון גבינה
מצרכים:
200 גרם פילה סלמון נקי ללא העור – נתח טרי
3 כפות בצל ירוק קצוץ דק
כף אבוקדו חתוכה לקוביות דקות
חצי תפוז עם קליפה
חצי לימון בינוני
2 פרוסות פלפל ירוק חריף קצוצות לקוביות קטנות
2 טבעות קטנות של פלפל צ’ילי אדום קצוצות לקוביות קטנות
תיבול: מעט מלח
הכנה:
חותכים את הסלמון לקוביות קטנות ומעבירים לצלחת הגשה
מפזרים מעל את הבצל הקצוץ והפלפלים הקצוצים
מוציאים 2 פרוסות תפוז מהחצי תפוז וקוצצים לקוביות קטנות, מפזרים מעל הדג ואת שאר התפוז סוחטים מעל הדג.
ממליחים
סוחטים את הלימון מעל הסלמון ומגישים.
זמן הכנה- 10 דקות