מנה אחת = מנת חלבון בשר
מצרכים:
200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים בעובי של 1 ס”מ
2 כפות חרדל
כף רוטב ברביקיו
כוס פרחי ברוקולי טריים
שלישי סלסלת פטריות שמפיניון טריות
חצי בצל חתוך לרצועות
מלח, פלפל לבן
הכנה:
מחממים היטב מחבת ומרססים בתרסיס שמן
מוסיפים את רצועות חזה העוף ומקפיצים 2-3 דקות
מוסיפים את החרדל, רוטב ברביקיו, מלח פלפל ומערבבים. ניתן להוסיף שליש כוס מים למחבת כדי שהנתחים לא יידבקו.
מוסיפים את הירקות ומערבבים היטב. מאדים עוד כחמש עד שבע דקות, עד שנתחי העוף מלבינים משני הצדדים. יש להימנע מבישול יתר.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן בישול- 10 דקות