חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

נתחי דג בקארי וחלב קוקוס

 

מנה אחת = מנת חלבון בשר + מנת שומן

 

מצרכים:

  • 200 גרם פילה דג מסוגים שונים
  • כף ממרח קארי (טעם לפי העדפה אישית)
  • 100 מ”ל נוזל קוקוס עד 5% או 2 כפות קרם קוקוס סביב 20% שומן
  • מלח, פלפל שחור

 

אופן הכנה:

חותכים את הדג לנתחים

מבשלים יחד את כל המרכיבים. הבישול הוא קצר ומהיר.

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות