מצרכים:
200 גרם פילה דג כגון דניס או מושט חתוך לקוביות קטנות
רבע קופסא של מי קוקוס 5%-7% שומן
4 פטריות פורטובלו פרוסות
2 שיני שום קצוצות
תיבול- למון גראס, קארי אדום, צ’ילי חריף
חבילת סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוצ’יני או אטריות
מעט כוסברה ובצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את הצ’ילי, מוסיפים שום, למון גרוס ופטריות קצוצות
מוסיפים את מי הקוקוס וקוביות הדג
מביאים לרתיחה, מוסיפים מעט מים
מוסיפים את הסקיני פסטה ומביאים לרתיחה נוספת
מעבירים לקערית הגשה, מפזרים מעל כוסברה ובצל ירוק
כל המתכון= חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן