חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מוקפץ סלמון

 

מנה = מנת חלבון בשר + מנת שומן

מנה עם סקיני פסטה = מנת חלבון בשר + מנת שומן + מנת פחמימה

 

מצרכים:

200 גרם פילה סלמון טרי או קפוא חתוך לרצועות

חצי בצל סגול פרוס דק

חצי קישוא גדול חתוך לרצועות דקות

חצי גזר גדול חתוך לרצועות

שליש פלפל אדום חתוך לרצועות

שליש פלפל ירוק חתוך לרצועות

שליש פלפל צהוב חתוך לרצועות

4-5 פרחים של ברוקולי

חופן עלי תרד בייבי

80 מ”ל נוזל קוקוס עד 7% שומן

כף רוטב קארי

1-2 כפות רוטב טריאקי

מעט מלח ופלפל שחור טרי

כוסברה קצוצה

אופציה לבחירה- אריזת סקיני פסטה שיבולת שועל בצורת פטוציני

 

הכנה:

מרססים ווק במעט ספרי שמן ומכניסים את הירקות. מקפצים ומאדים עד לרמת הפריכות הרצויה.

מוסיפים את רצועות הסלמון לקראת סוף ההכנה של הירקות

מתבלים ברוטב טריאקי, נוזל קוקוס ורוטב קארי.

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה- מערבבים עם המוקפץ לפני האכילה.

מי שמעוניין לשלב פחמימה במנה יכול להוסיף לירקות שקית סקיני פסטה שיבולת שועל ולבשל כחמש דקות ורק אח”כ להוסיף את נתחי הסלמון.

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות