חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

מאפה דלורית

 

10 מנות, מנה = מנת פחמימה + מנת שומן

 

מצרכים:

2/3 כוס קמח לבן ( 100 גרם)

2/3 כוס קמח מלא ( 100 גרם)

1.5 כפיות אבקת אפיה

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית פלפל אנגלי טחון

1/2 כפית אגוז מוסקט טחון

1 כפית מלח

1/2 כפית עלי רוזמרין טרי קצוצים

2 ביצים

כוס דלורית מבושלת מעוכה לפירה מחצי דלורית בינונית

1/3 כוס חלב

1/4 כוס שמן

1/4 כוס רסק תפוחים

 

הכנה:

הכנה מקדימה- מבשלים את הדלורית עד שהיא מתרככת, מסירים את הקליפה ומועכים למחית חלקה. נוטלים כוס מהמחית לצורך הכנת המאפה.

מערבבים בשתי קערות נפרדות את החומרים היבשים ואת החומרים הרטובים.

מערבבים קערת החומרים הרטובים את החומרים היבשים בהדרגה לקבל תערובת אחידה.

מחלקים ל 10 תבניות מאפינס או לתבנית אינגליש קייק

אופים על חום של 180 מעלות כעשרים דקות- עד שקיסם הנכנס למרכז המאפה יוצא יבש.

פורסים לאחר הקירור.

 

זמן הכנה מוקדמת- 20 דקות

זמן הכנה- 15 דקות

זמן אפייה- 20 דקות

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות