חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

לזניית סלמון ותרד ברוטב רוזה

 

3 מנות, מנה = מנת חלבון בשר + 2 מנות פחמימה + מנת שומן

 

מצרכים:

600 גרם סלמון טרי

חצי שקית תרד בייבי שטוף היטב

1 קופסאות עגבניות מרוסקות עם נוזל (400 גרם)

150 מ”ל שמנת לבישול 9%

9 עלי לזניה (153 גרם) * הנחיות לדפי לזניה בסדנת הבישול מתאריך 22.02.23

חופן עלי ביזליקום

מלח, פלפל שחור

 

הכנה:

הכנת רוטב רוזה- מעבירים את העגבניות המרוסקות לסיר ומביאים לרתיחה קלה. מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים. מכבים את האש.

חותכים את הסלמון לנתחים קטנים

מסדרים בתבנית שכבה של עלי לזניה, מפזרים עליה חצי מכמות עלי התרד ומעליהם מחצית מקוביות הסלמון. ממליחים מעט ומוסיפים פלפל שחור לפי הטעם.

מסדרים שכבה שניה של עלי לזניה, מפזרים עליה את שאר עלי התרד ואת שאר קוביות הסלמון. מפזרים מלמעלה בזיליקום קצוץ ומעט פלפל ומלח.

שופכים מעל את הרוטב, מוודאים שהוא מכסה את כל התבנית.

מכסים בנייר אפיה ומעליו נייר כסף ואופים על חום בינוני (180 מעלות) כשעה.

 

זמן הכנה- 20 דקות

זמן אפייה- 45 דקות

 

 

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות