חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
banner

לביבות תפוחי אדמה אפויות בתנור

מצרכים (ל-15 יחידות):

  • 4 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומקולפים
  • בצל בינוני מגורד דק
  • 1/4 שורש סלרי מגורד דק
  • 1/2 ראש פטרוזיליה קטן מגורד דק
  • 4 כפות קמח*
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את תפוחי האדמה המבושלים במעבד מזון, עד לקבלת מחית אחידה.
  2. מערבבים את שאר הרכיבים עם מחית תפוחי האדמה ומתבלים.
  3. יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית, על גבי נייר אפייה מרוסס במעט תרסיס שמן.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. לאחר 8 דקות הופכים את הלביבות, וממשיכים לאפות במשך 8 דקות נוספות.

כל שתי לביבות = מנת פחמימה

באתר מופיעים מתכוני לביבות, רגילות או מתוקות, שאפשר להכין ולאכול במסגרת התוכנית. כדאי לבדוק!

  • לגרסה ללא גלוטן – ניתן להחליף בקמח ללא גלוטן

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות