מנה אחת = מנת פחמימה + מנת חלבון בשר
מצרכים:
1 טורטייה עד 100 קלוריות ליחידה
200 גרם פילה סלמון חתוך לאצבעות דקות
2 פרוסות של עגבנייה
2 פרוסות של בצל אדום
2 עלי חסה שטופים ומיובשים
מלח, פלפל שחור
הכנה:
מחממים היטב מחבת לא נדבקת ומרססים במעט ספריי שמן.
מניחים את אצבעות הסלמון במחבת וצולים משני הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור. בגלל שהדג חתוך לנתחים דקים הוא מצלה מאוד מהר- חשוב להימנע מלייבש את הדג.
במחבת לא נדבקת מחממים את הטורטייה משני הצדדים ומעבירים למשטח העבודה.
הכנת המנה- מניחים על הטורטייה את פרוסות העגבנייה, הבצל והחסה.
מעליהם מניחים את רצועות הדג ומגלגלים את הטורטייה או מקפלים לקונוס.
מעבירים לצלחת הגשה, נועצים קיסם כדי שימנע מהטורטייה להתפרק.
זמן הכנה- 10 דקות
זמן הרכבת המנה- 5 דקות