2 מנות, מנה = מנת חלבון בשר
מצרכים:
2 פרוסות פילה מושט נקיות חתוכות לחצי
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות גסות
2 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים דק – לא חובה ואפשר רק חצי פלפל לחריפות עדינה
4 שיני שום פרוסות
כף גדושה רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, חצי כפית כמון, חצי כפית כורכום, כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
הכנה:
מחממים מחבת בתרסיס שמן ומוסיפים את שיני השום והפלפלים ומערבבים.
מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים וכוס מים ומביאים לרתיחה.
לאחר שרתח מוסיפים את פרוסות הדג ומכסים אותם ברוטב. מביאים שנית לרתיחה.
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה.
מוסיפים עוד מים לסיר אם הרוטב מצטמצם מידי.