מצרכים:
עלי חסה אייסברג או ערבית גדולים, שטופים ומיובשים
1 ביצה קשה
כף קופסת טונה במים מפוררת היטב
3 כפות שטוחות מיונז לייט
עבשי תיבול קצוצים כגון שמיר, פטרוזיליה
מעט מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
הכנת המילוי- מועכים היטב את הביצה ומערבבים עם הטונה והמינז לייט, מתבלים.
מניחים עלה חסה על קרש ומניחים מהמילוי על הקצה, מתחילים מהחלק הירוק של העלה, ומגלגלים לכיון החלק הלבן. לאחר הגלגול הראשוני סוגרים את הצדדים (כמו הכנה של אגרול ראו הדגמה בסדנת הבישול)
כמות עלי החסה המגולגלים שנוצרת תלויה בגודל העלים ובכמות המילוי בכל עלה.
כל הכמות כולה= חלבון וחצי גבינה+ מנת שומן
ניתן ללחוץ על התמונה לצפייה במתכון