חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
banner

חזה עוף אפוי

מצרכים:
600 גרם חזה עוף (= 3 מנות חלבון גבינה לאחר האפייה)
2 כפות חרדל
כף דבש
מלח
פלפל שחור גרוס גס
4-5 גבעולי תימין טריים

אופן ההכנה:
מניחים על גבי נייר אפיה את נתח החזה עוף. מורחים אותו בחרדל ובדבש, מתבלים במלח ופלפל שחור, מניחים את עלי התימין וסוגרים את נייר האפיה כמו מעטפה.
מעבירים לנייר כסף וסוגרים מכל הצדדים
מכניסים לתנור על 180 טורבו לכ 20-30 דקות. להימנע מאפיית יתר. ככול שהנתח יותר גדול נדרש זמן אפיה ארוך יותר.
ניתן לפרוס ולהקפיא כפרוסות.

כמות המנות תלויה בכמות החזה עוף
200 גרם חזה עוף לפני הכנה= מנת חלבון בשר
150 גרם חזה הודו לפני הכנה= חלבון בשר

ניתן ללחוץ על התמונה כדי לצפות במתכון

מתכונים נוספים

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות