מנה אחת = מנת חלבון בשר
מצרכים:
150 גרם בשר בקר טחון
שליש קישוא בינוני מגורד דק
שליש גזר בינוני מגורד דק
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים עם העלים
1 גבעול נענע קצוץ עם העלים
1 כף קטשופ או כפית רסק עגבניות מדוללת בכפית מים
מעט מלח ולפלפל שחור
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים היטב ולשים לתערובת אחידה.
מחממים היטב מחבת ומרססים בתרסיס שמן.
מכינים את הקציצות- לוקחים מעט מהתערובת ויוצרים קציצה ומניחים במחבת.
מתקבלות כ 6-7 קציצות. ניתן לחלק את כל התערובת ל 3 קציצות גדולות.
צולים כמה דקות מכל צד והופכים לצד השני. לא לצלות יותר מידי כדי לא לייבש את הבשר.