מצרכים:
50 גרם בקר רזה טחון
1 פרוסת כתף בקר (הפסטרמה)
1 ביצה
2 פרוסות לחם קל
1 כף מיונז לייט או כפית מיונז
כפית רוטב צילי מתוק
אופן הכנה:
קציצת המבורגר-
מתבלים את הבקר הטחון במלח ופלפל
במחבת צולים את הקציצה 3 דקות מכל צד למידת עשיה מדיום
מוציאים את הקציצה, מוסיפים את הכתף בקר וצולים מכל צד
הכנת הביצה העלומה-
בסיר קטן מרתיחים מים וכשהם רותחים מתחילים לערבב את המים שייצרו מערבולת וכשהם מסתובבים מכניסה ביצה חיה לבפנים ל-30 שניות
מוציאים את הביצה
מערבבים כף מיונז לייט עם כפית צילי מתוק
במחבת פסים קולים את הלחם משני הצדדים
הרכבת המנה- על הלחם הקלוי מורחים את רוטב המיונז, מניחים את הקציצה, כתף בקר וקציצה עלומה
מנה= חלבון בשר + מנת פחמימה + מנת שומן
לחצו על התמונה כדי לצפות בסדנת הבישול המלאה עם המתכון